Reggelente akár -10 fok is lehet

2020.04.02. 04:11

Csípős, fagyos reggelekre ébredhetünk a következő napokban, hamarosan azonban fokozott felmelegedés kezdődik, és visszatér a kellemes tavasz idő - írja előrejelzésében a Köpönyeg.hu.

Csütörtök: Ragyogóan napos időre számíthatunk, szinte alig lesz felhő az égen. Ismét fagyos lesz a reggel (-10, -1 fok), de délutánra 11-12 fok köré melegszik a levegő.

Péntek: A sok napsütést kevés gomolyfelhő zavarja, de ezekből a felhőkből sehol sem alakul ki csapadék. Az északnyugati szél néha megélénkül. 15 fok köré erősödik a nappali felmelegedés.

Kajszibarackfákat melegítenek tüzekkel a fagy ellen védekezve egy Balatonvilágos közelében fekvő gyümölcsösbenForrás: MTI/Varga György

Hétvége: Továbbra is sok napsütésre van kilátás, csak néha növekszik meg a felhőzet. Elvétve kisebb zápor előfordulhat. Az északkeleti szél gyakran lesz élénk. Délutánonként 15 fok körüli értékeket mérhetünk.

Hétfő, kedd: Száraz, szikrázóan napos idő valószínű. A szél délkeletire fordul és néhol megerősödik. Marad a 15-17 fok körüli tavaszi meleg.