Április 1-jén a saját otthonában gyilkoltak meg egy férfit Gödöllőn. A férfit egy nő ölhette meg, a Bors információi szerint szex közben. A rendőrséget a nő hívta ki, de nem tett vallomást. 

Gödöllőn mindenki csendes, udvarias, a munkájának élő férfinak ismerte meg Attilát, akit szerdán brutális kegyetlenséggel gyilkolhatott meg a partnere, a 39 éves R. Katalin.

A nő előbb kikötözte a férfit majd szexelni kezdett vele. Ezek után egy késsel többször mellkason szúrta a férfit, majd magára hagyta. Attila ekkor még valószínűleg életben volt, több óra alatt vérezhetett el. A nő később visszament, de akkorra a férfi halott volt.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Nőt sosem láttunk nála, sok évvel ezelőtt volt ugyan egy hosszú távú kapcsolata, de ezután senki nem járt hozzá, ezt a nőt sem láttuk is soha. A munkájának élt, sikeres középvezetőként dolgozott" – mondták a Borsnak a szomszédok. A férfi jó módú volt, a házát az anyjáé mellé építette.

"Szegény Julika, ott volt ettől a borzalomtól pár méterre, egymás mellett laknak Attilával. Nagyon szerették egymást, összetartó család voltak, főleg, miután Attila apukája, Jancsi bácsi elhunyt. Julika nemrég ment nyugdíjba, aggódunk érte, hogyan dolgozza fel a történteket, a másik gyereke ugyanis Angliában él"- mondták a lapnak a család ismerősei.

A 39 éves nő maga hívta a rendőrséget, de vallomást eddig nem tett. A rendőrség őrizetbe vette és javasolta a letartóztatását.