Lerohanták az autótolvajokat a rendőrök - videó

2020.04.05. 10:57

Talált kulccsal vittek el egy luxusterepjárót Budapesten. Egy ferencvárosi parkolóban pihentették. Amikor visszamentek érte, meglepődtek az autótolvajok. Ugyanis a rendőrök már vártak rájuk. 

A VIII. kerületi rendőrkapitányságon április 1-jén tett feljelentést egy vietnámi férfi amiatt, mert ellopták a 7,5 millió forint értékű autóját. A józsefvárosi nyomozók azonnal megkezdték a munkát. Ellenőrizték a térfigyelő kamerák felvételeit és szóltak a BRFK Felderítő Főosztály Gépjármű Bűnözés Elleni Osztályának is.

Nem telt el sok idő, mire a Felderítő Főosztály munkatársai

egy ferencvárosi parkolóban megtalálták a lopott Audit.

A rendőrök megtudták, hogy

a tolvajok visszamennek a terepjáróért, ezért a VIII. kerületi nyomozókkal közösen figyelni kezdték a környéket.  

Rövid várakozás után egy társaság érkezett taxival, ami a lopott autótól nem messze állt meg. Az egyik utas odament és kinyitotta a kocsit, de amikor be akart ülni elfogták és a két társát is.

A VIII. kerületi rendőrök a 16 éves F. A.-t, a 21 éves K. Renátót, és a 33 éves Cs. Lászlót jelentős értékre elkövetett orgazdaság megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Negyedik társukat a 48 éves G. Bélát – aki a kocsi kulcsát megtalálta és társainak átadta – jelentős értékre elkövetett lopás megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. Társai szabadlábon védekeznek. A terepjárót visszakapta a tulajdonos.