Novák Katalin: Hogy kerül színező az Operatív Törzs tájékoztatójára? – videó

2020.04.05. 15:16

Novák Katalin, az Emmi államtitkára videósorozatában a Facebook-oldalán kétnaponta mutat be olyan embereket, akik ebben a rendkívüli helyzetben nap mint nap helytállnak, és hozzájárulnak ahhoz, hogy a koronavírus-járvány idején is működőképes maradjon Magyarország. A sorozat első részében Gál Kristófot, az ORFK szóvivőjét ismerhetjük meg.

Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) a család- és ifjúságügyért felelős államtitkára interjúalanyai között megszólal majd tanító, mentős, postás, benzinkutas, boltos, óvónő... hosszú a sor, de közös a beszélgetőpartnerekben, hogy mindannyian azért dolgoznak, hogy minél többen otthon maradhassanak, lassítva ezzel a koronavírus terjedését, megőrizve alapvető szükségleteink folyamatos ellátását.

És hogy miért ült be a riporteri székbe az államtitkár? Ezzel kapcsolatosan a Magyar Nemzetnek a következőket mondta Novák Katalin: fontosnak tartom, hogy ebben a gondterhelt, valamennyiünknek új kihívásokat mutató időszakban ne csak a nehézségekkel szembesüljünk, hanem olyan emberekre is essen a reflektorfény, akik a zavartalan mindennapjainkért dolgoznak.

Akik nem mellékesen családanyák, családapák, gyermekek, nagyszülők, tehát a családban is helyt kell állniuk – fűzte hozzá az államtitkár.

A Mindennapi hősöket minden második nap, Novák Katalin Facebook-oldalán lehet megnézni.

Első vendég: Gál Kristóf

Gál Kristófot, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivőjét nap mint nap láthatják az Operatív Törzs sajtótájékoztatóján. Vajon hogyan éli meg ezt a rendkívüli időszakot a színészből lett rendőr, férj és édesapa?Erre a kérdésre keresi a választ az államtitkár, amit az alábbi felvételen nézhetnek meg: