A kutyája és a koronavírus miatt késelhettek halálra egy embert a villamoson

Budapest, 2020. április 3. Bűnügyi helyszínelők dolgoznak 2020. április 3-án éjszaka Budapesten, az Orczy térnél, ahol megöltek egy férfit. Egy háromfős társaság egyik tagja szúrt meg egy 25 éves férfit a 28-as villamoson, majd a helyszínről elmenekült. A 25 éves férfi életét a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni, a sérüléseibe belehalt. MTI/Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Péntek este szúrtak halálra egy férfit Budapesten. Az állatiérdekességek nevű oldal szerint amiatt veszhetett össze az áldozat a támadókkal, mert a koronavírus-járvány miatt a fiatal nem engedte meg, hogy megsimogassák a kutyáját. Pepsit, a törpe pinchert. 
Vágólapra másolva!

Egy 25 éves férfi a barátjával utazott a 28-as villamoson, amikor egy háromfős csoport hozzájuk szólt. Összevesztek. Az egyik állatokról szóló weboldal szerint

a férfi nem engedte meg, hogy megsimogassák a kiskutyáját a koronavírus-járványra hivatkozva.

Ez lehetett a vita tárgya, amelynek a hevében a háromfős társaság egyik tagja megszúrta a 25 éves férfit, aztán mind elmenekültek a helyszínről. A férfi belehalt a sérüléseibe.

Bűnügyi helyszínelők dolgoznak 2020. április 3-án éjszaka Budapesten, az Orczy térnél, ahol megöltek egy férfit. Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

- közölte a Ments meg! csoport a Facebookon. A kutyáról készült egyik fényképet is közzétették. Az állatot két napja keresik a fiú rokonai.

- írták.

Azt írták, hogy Pepsi most valószinűleg "menekül, pánikol, egyébkent kedves, barátságos, megfogható". A közösségi portálon két nevet és két telefonszámot is megadtak arra az esetre, ha valaki látja valahol.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A rendőrök a bejelentéstől számított 23 percen belül elfogták a 38 éves D. Károlyt és a 25 éves L. Annát, majd a közelben található MÁV telepen a 43 éves L. Jánost is. Őket gyanúsítják a fiatal megölésével. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés gyanúja miatt indított ellenük nyomozást.