Nem tudok állni, csak egy-két percet, ülni is csak keveset, az izmaim eltűntek

Vágólapra másolva!
Kaiser József fideszes politikus közösségi oldalán számolt be arról, hogy ő, valamint felesége és fia is igazoltan koronavírussal fertőzött. Bejegyzésében leírta, milyen tünetek jelentkeztek nála, hogyan érzi magát, és felhívta a figyelmet arra, hogy mindenki maradjon otthon. 
Vágólapra másolva!

"Az első hétvégén azt hittem, nem bírom tovább!"

Kaiser József háromgyerekes családapa, feleségével és gyerekeivel él Budapesten. Munkáját tekintve a józsefvárosi képviselő-testület nem képviselő tagja. A politikus még márciusban elkapta a koronavírust: tapasztalatairól most közösségi oldalán írt.

"Kedves Barátaim! Maradjatok otthon! Hogy miért írom? A következők miatt: Úgy kezdődik, hogy elkezdesz egy kicsit köhögni és folyni kezd az orrod! Egy-két nap múlva hőemelkedésed lesz és belázasodsz, ez így tart nagyjából két hétig!" - kezdte posztját, amiből kiderül az is, hogy a 62 éves politikus a veszélyeztetett csoporthoz tartozik.

"Közben mindened elkezd fájni, de tényleg mindened, de nagyon! A végtagjaid és a fejed versenyben kínoz! Én bírom a fájdalmat, de ez mindenen túl tett! Marékszámra szedtem a fájdalomcsillapítókat! Az első hétvégén azt hittem, nem bírom tovább! Hasmenés és a hányás felváltva vagy együtt, még jobban elveszik az erődet és az életkedvedet! 4-5 napig nem tudtam enni semmit!" - írta, milyen fájdalmakat élt át, a gyógyszerek meg ezúttal hatástalanok voltak.

Kaiser József megrendítő írást tett közzé a koronavírusról Forrás: Facebook

Négy hét után is fejfájás

Két hét múlva ugyan érzett némi javulást, de teljesen még mindig nem jött ki a fertőzésből.

- ismertette, milyen tünetei vannak.

Most ott tartok, hogy hálát adok az Istennek, amiért megtartott!

- írta Kaiser József, aki egyúttal köszönetet mondott orvos feleségének, aki infúziós kezelést adott neki, és családjának. "Most már kifelé megyek ebből a szörnyű betegségéből! Megmaradtam! Veszélyeztetett rizikó csoportba tartozom és sikerült!" - mutatott rá, hogy mekkora harcokra volt szükség ahhoz, hogy lássa a kiutat.

"Kérlek, maradjatok otthon"

Kaiser kiemelte, nem azért írta meg bejegyzést, hogy sajnáltassa magát, hanem azért, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy a koronavírus rendkívül súlyos betegség is lehet.

"Még két hét és már kimehetek az utcára. Maradjatok otthon: én még szerencsés vagyok, sokan azonban nem azok. Nekem már az is elég, ha elolvassátok és otthon maradtok!" - ezekkel a szavakkal kérte meg ismerőseit arra, hogy maradjanak otthon. Írása végén kiemelte, hogy felesége és fiai is megfertőződtek, de szerencsére nincsenek komoly tüneteik, két lánya pedig nem kapta el a vírust.

Betegsége alatt Facebookon tartotta a kapcsolatot a külvilággal, közeli ismerősei közül akadt, aki - tudva a betegségről - már a bejegyzés előtt mielőbbi teljes gyógyulást kívánt.