Hónapokon keresztül lopott tárgyakat egy oroszlányi férfi

Biciklilopás
Vágólapra másolva!
A gyanú szerint tavaly augusztus végén kezdődött a hónapokig tartó, sorozatos lopás és rongálás, amit egy oroszlányi férfi követett el.
Vágólapra másolva!

A férfi tavaly nyáron, augusztus 29-én délután egy oroszlányi lakás padlásfeljárójánál letett táskát lopott el a benne lévő pénzzel és mobiltelefonnal együtt. Ezután, már

októberben 4 biciklit lopott a városból.

Idén januárban egy munkásszállóról vitt el ékszereket, márciusban pedig egy udvarról lopott csiszológépet és megrongált egy parkoló autót is.

illusztráció Forrás: Origo

Áprilisban feltört egy autót, amiben látott egy táskát, ezt vitte magával. A nyomozók rájöttek, ki lehet a tolvaj. Az oroszlányi férfit bevitték a kapitányságra. Az ellopott tárgyak egy részét a rendőrök megtalálták a férfinál és lefoglalták. A tolvajt április 6-án őrizetbe vették.

Üzletszerűen elkövetett lopás és felfegyverkezve elkövetett lopás miatt indítottak ellene eljárást. Kihallgatása során beismerő vallomást tett.

A rendőrök kérték az ügyészséget, hogy javasolják a férfi letartóztatását a bíróságon, amit a Tatabányai Járásbíróság ma el is rendelt.