Igazoltatás közben bukott le egy oroszlányi drogdíler

2020.04.09. 09:45

Egy oroszlányi férfi egy éve, tavaly áprilisban bukott le, amikor a rendőrök igazoltatták és kiderült, hogy bedrogozva ült a volán mögé. Találtak nála többek között kokaint, amfetamint és metamfetamint is. A bíróság most két hónappal meghosszabbította a letartóztatását.

A munkanélküli férfi 2018-tól 2019 áprilisáig Oroszlányban árult többnyire marihuánát és speedet grammját 2500 forintért. Ezen felül tartott magánál amfetamint, kokaint, metamfetamint, LSD-t, MDMA-t, és THC-t is. A lakásán a kábítószer termesztéséhez és csomagolásához szükséges eszközöket is tartott, többek között párásító rendszert, lámpákat, mérlegeket és simítózáras tasakokat.

A díler tavaly áprilisban bukott le, amikor bedrogozva vezetett és a rendőrök igazoltatták. Ezért nem csak kábítószer kereskedelemmel, hanem bódult állapotú vezetéssel is meggyanúsította. Az ügyészség javasolta a férfi letartóztatását, amit a bíróság legutóbb április 12-ig rendelt el. Most a bíróság az ügyészség javaslatára ezt még két hónappal meghosszabbította arra hivatkozva, hogy fennáll a bűnismétlés veszélye.