Egy másik megbízást is kapott Czeglédy irodája Niedermüller Pétertől

Vágólapra másolva!
Czeglédy Csaba ügyvédi irodája egy másik, 13 335 000 forint értékű megbízást is kapott a Niedermüller Péter vezette erzsébetvárosi önkormányzattól az elmúlt hónapokban - derül ki a kerület honlapján az Üvegzseb fülnél közzétett adatokból.
Vágólapra másolva!

Az Origo információi szerint Niedermüller nem tájékoztatta a képviselőket döntéséről, akik így az önkormányzat weboldaláról szereztek tudomást róla. Úgy tudjuk, ezek az információk tegnap, vagy tegnapelőtt kerültek fel a felületre, annak ellenére, hogy a szerződés megkötésére jóval korábban került sor.

Ahogy az a lenti ábrán látható, túl sok minden nem derül ki az önkormányzat tájékoztatásából. A táblázat szerint a megbízás ideje március 31-én lejárt, azonban ennél több információt nem hozott nyilvánosságra a kerület vezetése a kontraktusról, és annak tartalmáról. Értesüléseink szerint a szerződést január-február környékén köthették meg, azonban a városvezetés mindezidáig elhallgatta azt. Ami biztos, hogy Czeglédy irodája ismét gazdagodott Niedermüller Péter jóvoltából, ezúttal

közel 14 millió forintért kapott megbízást jogi képviselet ellátására.

Forrás: Erzsébetváros.hu

Tegnap beszámoltunk róla, hogy március 18-án, egy héttel a veszélyhelyzet kihirdetését követően Niedermüller 29 millió forint + áfa értékben bízta meg jogi képviselet ellátására az április 1-je és december 31-e közötti időszakra Czeglédy ügyvédi irodáját.

Úgy látszik, az erzsébetvárosi önkormányzat bizalma töretlen a börtönt is megjárt, a DK EP-listáján szereplő ügyvéd felé: rögtön az önkormányzati választás után jogi képviselet ellátására szerződtek vele. Miután találgatások kezdődtek arról, mennyi közpénz megy hozzájuk, Niedermüller hozzáférhetővé tette a dokumentumokat a kerület honlapján. Ezekből kiderült, havi 500 ezer forint + áfa átalánydíjat fizetnek a szolgáltatásaiért.