Fél éven át bántottak és prostitúcióra kényszerítettek egy fiatal lányt

A kép illusztráció
Vágólapra másolva!
Vádemelést javasoltak egy fiatal pár ellen, akik fél éven át fogva tartottak, prostituáltként futtattak, emellett rendszeresen fenyegettek, és bántottak egy kamaszlányt.
Vágólapra másolva!

A Hajdú-Bihar megyéből származó, 35 éves C. Sándor és élettársa, a 22 éves S. Cintia pilisi lakásukban 2018 márciusától 2018 augusztusáig szállást adtak egy 16 éves lánynak,

akit bedrogoztak, majd prostitúcióra kényszerítettek.

A fiatal lány eleinte önként töltötte az idejét 22 éves barátnőjénél, de 2018-án rendszeresen bántani kezdték őt.

A férfi minden ok nélkül pofon vágta, ököllel ütötte a fejét, bordáit, gyomrát, végül, amikor a lány a földre esett, tovább rugdosta. A kamaszlány végül az udvarra menekült előle, de a férfi két kést hajított utána, majd lefogta, és egy ruhadarabbal addig fojtogatta, míg el nem vesztette az eszméletét.

A lány végül hideg víztől tért magához, ekkor támadója

berángatta a szobába, megfenyegette, és szexre kényszerítette, amiből később rendszert csinált.

A lánynak hetente többször is le kellett vele feküdnie. A férfi élettársa, S. Cintia ahelyett, hogy megvédte volna kamasz barátnőjét, és leállította volna a férfit, gyakran még biztatta is arra, hogy bántsa.

Egy idő után a férfi,a rossz anyagi helyzetére hivatkozva, futtatni kezdte a lányt,

akinek álnéven és magát nagykorúnak hazudva kellett lefeküdnie más férfiakkal. A férfi emellett

folyamatosan azzal fenyegette, hogy mindenkivel végez a lány családjából, ezért nem mert ellenkezni.

A borzalmaknak 2018 augusztusában lett vége, amikor a lány egyszer összeszedte a bátorságát, és felhívta szüleit. Megmentették a gyereküket.

A kép illusztráció Forrás: AFP/Valery Hache

A letartóztatott C. Sándor tagadta bűnösségét, szabadlábon védekező élettársa nem tett vallomást. Az emberkereskedelem, kerítés, és kóros szenvedélykeltés miatt folytatott nyomozást a Pest megyei rendőrök befejezték, az iratokat átküldték az ügyészségnek - írja a Police.hu.