Útszéli stílusban gyalázkodik a Gyurcsány-párti politikus

Szabó Zoltán FOTÓ ÁLTALÁNOS Közéleti személyiség foglalkozása politikus SZEMÉLY tárgyalás vádlott
Fővárosi Közgyűlés
Szeged, 2013. október 10. Szabó Zoltán huszonharmadrendű vádlott, volt szocialista parlamenti képviselő az erzsébetvárosi ingatlanpanamák, korrupciós ügyek vádjával Gál György és társai, köztük Hunvald György egykori szocialista polgármester ellen indított per másodfokú tárgyalásán a Szegedi Ítélőtáblán 2013. október 10-én. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely
Vágólapra másolva!
Szabó Zoltán egykori országgyűlési képviselő, államtitkár útszéli stílusban gyalázkodik pusztán azért, mert le akart parkolni Budapesten, a Dob utcában, és ehhez negyed órát kellett keresgélnie.
Vágólapra másolva!

A gyalázkodó stílus már régóta a baloldali ellenzéki tábor velejárója, ez nem újdonság. De a mostani történet azért is sajátos, mert arról a Szabó Zoltánról van szó, aki a kilencvenes évek közepén több mint három évig a Művelődési és Közoktatási Minisztérium politikai államtitkáraként funkcionált, nem mellesleg 16 évig volt a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője. Egy ciklus erejéig pedig Erzsébetváros polgármestere volt.

De mit is írt pontosan Szabó közösségi oldalán? Íme:

A gyalázkodó mondatok mellett nem tudott elmenni Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője sem, aki az alábbiak szerint kommentálta a gyurcsányista Szabó gyűlölködését saját Facebook-oldalán:

Mit lehet ehhez hozzátenni? Talán annyit, hogy a Szabó Zoltánoknak nem az a lényeg, hogy minél több, a járványügyi helyzetet enyhítő intézkedés szülessen, hanem az, hogy a kényelmes élethez hozzászokva nekik ne kelljen alkalmazkodni minimális mértékben sem. Az egyik kommentelő találóan jegyezte meg:

Tiszta sor.