A házaspár sokat ivott és a legapróbb dolgokon is képes volt összeveszni. Az egyik fiú elmondása szerint, általában az anyjukat tette agresszíva az ivás. Nemrég költöztek a tokodi albérletbe, ahol két napja úgy összeveszett a férfi és a nő, hogy utóbbi egy bicskával szíven szúrta a férjét.

A gyilkosság után az asszony, a nagyobbik lányának telefonált, aki azonnal hívta az öccsét, hogy rohanjon a szülők házába, mert az anyjuk megölte az apjukat. Így elsőként a 20 éves fiú ért oda a helyszínre, és szembesült azzal, hogy mit tett anyjuk.
Amikor beléptem, ott feküdt apu, és én úgy láttam, még nyomja bele a kést. Hívtuk a rendőröket és a mentőket, de addig anyám átöltözött és megpróbált megszökni. A tesómmal utánaszaladtunk, ordítottunk, hogy álljon meg, ettől megtorpant, és akkor elkaptuk. – mondta el a Blikknek a fiú.

Forrás: Blikk

Őt soha nem érdekelték a gyerekei. A poharazás fontosabb volt neki. Apánk viszont jó ember volt, próbált minket sok mindenért kárpótolni. Már felnőttként is csak miatta jártunk vissza hozzájuk. Már a tragédia után eldöntöttük, hogy az anyám tettére nincs bocsánat. Hallani sem akarunk róla többé – folytatta a lapnak a fiú.

tokodi késelésForrás: police.hu

Egy helyi nő a Blikknek elmondta, hogy a buli után kezdődött a szokásos vita, amikor elmentek a vendégek. Utána már csak azt látták, ahogy szirénázva megérkeznek a rendőrök és egy mentőhelikopter.

A 20 éves fiú elmondása szerint sokat ittak a szülei és ilyenkor mindig veszekedtek.

Általában az asszony vált agresszívvá részegen, kiderült, hogy több éve a fiú legidősebb bátyját is megszúrta, aki túlélte a támadást, az asszonyt pedig három hónap börtönre ítélték.

– olvasható a Borsban.

Forrás: police.hu

Miután bilincsbe verték az anyámat, mondtam, hogy rám se merjen nézni. Megölte az apámat, innentől kezdve nincs miről beszélnünk. Még azt sem akarom, hogy a börtönből levelet küldjön! Nekem és a többi testvéremnek is örökre megszűnt létezni. Az édesapámmal együtt az anyámat is örökre elvesztettem- mondta a lapnak a fiú, miközben pakolta ki a szülei házát. Az összes ruhát el akarja égetni, hogy az emlékei is hamuvá váljanak.

Forrás: police.hu


Vasárnap délután a tokodi otthonukban veszekedett a házaspár, ami odáig fajult, hogy az 54 éves nő leszúrta a férjét, aki a helyszínen meghalt. A rendőrök a helyszínen elfogták az asszonyt és gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vétele után javasolták a letartóztatását.