Több, mint egy évig tartotta rettegésben a hevesi gyerekeket

Vágólapra másolva!
Volt olyan gyerek, akinek azt mondta, hogy úgy megveri, hogy haza sem tud menni, az a férfi, aki ellen most emeltek vádat. Legalább egy tucat gyereket rabolt így ki. Volt olyan ház, ahová bement, és egész egyszerűen elvitte, ami megtetszett neki, miközben három gyerek volt otthon.
Vágólapra másolva!

Az egész 2018 őszén kezdődött a településen, ahol az akkor még csak 17 éves fiú már nem járt iskolába, de nem is dolgozott. Szeptember végén egész egyzserűen bement egy házba, ahol cigerettát akart kérni.

A házban három tíz év alatti gyerek volt, ezért úgy döntött, hogy átkutatja az épületet, mivel nem tartott attól, hogy a kicsik képesek lesznek megakadályozni ezt.

Rövid keresgélés után talált egy régi, de működőképes mobiltelefont, valamint egy csomag dohányt, melyeket magához vett, aztán elment, válaszra sem méltatva a gyerekeket, akik kérdőre próbálták
vonni őt a lopás miatt.

Egy évvel később leszólított egy kisgyereket, akitől aprópénzt kért. Kapott is 120 Ft-ot, de ezt kevesellte, ezért megfenyegette, hogy

ha nem ad neki többet, akkor úgy megveri, hogy haza sem tud menni.

Ezután kapott még 380 Ft-ot. Ugyanebben az időszakban kifosztott az utcán egy 11 éves kisfiút is, aki a kezében szorongatott egy 500-ast.

Napokkal később - a város különböző időpontokban – több kiskorút is kirabolt, „leszurkálás"-
sal fenyegetve őket. Két további 14 év alatti gyerektől 40, illetve 100 Ft-ot szerzett meg.

A fiú pénzt követelt egy felnőtt férfitól is egy buszmegállóban, de ő nem ijedt meg, még akkor sem, amikor mikor pofonokkal kezdte fenyegetni.


Ha az agresszív fiatal mindent beismer, négy évre kerülhet be a fiatalkorúak börtönébe.