54 vádpontban vallotta magát bűnösnek egy 34 éves bankár. 23 napon keresztül tartott fogva és kínzott meg brutálisan egy 21 éves nőt. Áldozatára 2017-ben az ausztráliai Bulimba városában találtak rá. A mentősök eleinte azt hitték, a fiatal nővel egy robbanás végzett, olyan állapotban volt – írja a Bors a Daily Mail Australia cikke alapján

A nőt a mentősök azonnal kórházba vitték. Ha később találnak rá, nagy valószínűséggel nem tudják megmenteni az életét.
Mint kiderült a nőt három héten keresztül naponta megerőszakolta. Emellett folyamatosan olyan erővel ütlegelte, hogy felső ajka levált az arcáról, a sebe pedig teljesen elfertőződött, többször felgyújtotta, a nemi szervét pedig vízzel forrázta le. A nő testének 46 százaléka égett össze. Sérülései olyan súlyosak voltak, hogy miután kórházba került, hét hétbe telt, mire először tükörbe mert nézni. Emellett járni is újra kellett tanulnia - fogsága alatt ugyanis gyakorlatilag meg sem mozdulhatott, ami miatt az izmai is sorvadásnak indultak.
Az orrnyergét azóta el kellett, hogy távolítsák, olyan apró darabokra tört, parókát kényszerül hordani, a látását pedig soha nem nyerte vissza teljesen. A szadista férfi azt is megkövetelte a nőtől, hogy ő maga döntse el, miként szeretne meghalni: golyó által vagy pedig autóbalesetben.