Megszólalt a tokodi gyilkos előző áldozata, a saját fia

Vágólapra másolva!
Egy késsel halálra szurkálta a férjét egy asszony a gyanú szerint Tokodon. Később megpróbált elmenekülni, ezt azonban a gyerekei nem hagyták neki, így a rendőrök még a helyszínen elfogták. Közben a Bors azt is kiderítette, hogy a nő egyszer kis híján a saját gyerekét is megölte.
Vágólapra másolva!

A Borsnak a nő fia elmondta, hogy az korábban majdnem megölte őt is.

A 36 éves István a nő legidősebb gyereke, és ugyan nem ismeri biológiai apját, de mindig így tekintett a megölt férfira, Ferencre. Anyja azonban sosem volt egyszerű eset, erőszakos volt és követelőző. Aznap is pénzt akart kicsikarni a születésnapját ünneplő Istvántól, de ez csak részben sikerült neki.

– mondta el a férfi a Borsnak. Mindez tíz éve történt.

"Nem akartam, hogy a kistestvéreim anya nélkül nőjenek fel, ezért a rendőröknek azt vallottam hogy nem emlékszem semmire, így akkor három hónap börtönnel megúszta" - vallotta be István, aki már nagyon bánja, hogy anno nem mondta el a teljes igazságot. A nő ezután is fenyegette őt, azt mondta neki, meg fogja ölni, ha már előzőleg nem sikerült neki.

"Sokkot kaptam, amikor vasárnap megtudtam, hogy mi történt. Remélem, hosszú időre becsukják, de a legjobb lenne, ha ki sem engednék többé. Ugyanazt kívánom neki, amit ő csinált. Nekem már nincsen anyám ezek után. Jobban jár, ha ki sem jön a börtönből" – tette hozzá.