2017 májusában éjszakai műszakban dolgoztak a szülei annak 3 éves kislánynak, akire a keresztanyja vigyázott, nem először. A nő hamarabb elment a lakásból, mint ahogy a szülők hazaértek volna. Ekkor történt a tragédia. A kislány kizuhant a negyedik emeletről, meghalt. Az ügyben sok furcsa részlet derült ki a nyomozás során, amit most zártak le a rendőrök.

A Blikk információi szerinta kislány keresztanyját és a szüleit is kiskorú gondatlan veszélyeztetésével gyanúsítják, nem gondatlan emberöléssel.

Forrás: Blikk/Grnák László

Védencemet nagyon megviselte a kislány halála, még közel három évvel a történtek után sincs jól. A nyomozás során végig bíztam abban, hogy kiderül az igazság az ügyben, és sikerül tisztáznia a nyomozó hatóságnak a nagyon sajnálatos haláleset pontos körülményeit, de így, az eljárás végén is számos megválaszolatlan kérdés maradt. – mondta el a lapnak a keresztanya ügyvédje.

Azelőtt ment el a lakásból a nő, hogy a kislány szülei hazaértek volna, kiderült, hogy ez nem először fordult elő. Miután a nő elment, a kislány egy székről elérte az ablakpárkányt, kizuhant.

A szülőkForrás: Blikk/Fuszek Gábor

A szülők már a nyomozás elején azt mondták, nem tudtak róla, hogy a gyerekük egyedül maradt a lakásban, de később az anya megbukott egy hazugságvizsgálaton.Ő tisztában volt bele, hogy a gyerek keresztanyja ott fogja hagyni a kislányt. Amikor ez kiderül, a gyerek apja elhagyta a nőt.

Forrás: Blikk/Grnák László

A betonon fekvő kislányra a férfi talált rá. Azonnal felkapta és beszaladt vele a lakásba, ahol egy orvos szomszéd kezdte újraéleszteni, miközben az anyuka hívta a mentőket. Annak ellenére

nem tudták megmenteni a kislány életét, hogy gyorsan kórházba került.Az ügyet vizsgáló igazságügyi fizikus szerint lehetséges, hogy a kislány egyedül mászott fel az ablakhoz, de azt sem zárta ki, hogy valaki kilökte őt a negyedikről.

Kiderült, hogy a szervezetében alkohol is volt,

amit nem lehet az újraélesztéshez használt gyógyszerekkel magyarázni. Elképzelhető, hogy valaki a cumisüvegébe töltötte, de egy felbontott üvegbe vagy egy pohárba is beleihatott a kislány. Hiába vizsgálták az eset körülményeit, egyelőre senki nem tudja megmondani, pontosan mi történt a lakásban a tragédia előtt.