Mélygarázsból lopták el autók kerekeit Újbudán

2020.04.30. 10:16

A XI. kerületi nyomozók őrizetbe vették azt a két férfit, akik a gyanú szerint egy társasház mélygarázsából felniket loptak abroncsokkal együtt, majd eladták egy ismerősüknek. Az orgazdát is megtalálták, már el is fogták.

Két férfi, kevesebb mint egy hét alatt, április 7-e és április 13-a között, Budapest XI. kerületében, egy társasház mélygarázsából, illetve a tárolókból öt garnitúra, vagyis 20 felnit lopott el a rajtuk lévő gumiabroncsokkal együtt. A kár megközelíti a másfél millió forintot.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói

kamerafelvételek alapján jöttek rá, hogy két férfi a tolvaj.

Hétfőn újpesti lakásában fogták el a 33 éves F. Mihályt. Társára, a 32 éves tárnoki K. Istvánra, másnap az oroszlányi otthonában csaptak le a rendőrök.

a lopott felnik, gumiabronccsal együttForrás: Police.hu

Április 28-án, kedden este már azt is tudták, hogy ki volt az, aki megvette a lopott felniket, abroncsokat.

A 43 éves Cs. Lászlót XIII. kerületi lakásán fogták el aznap, de a férfi addigra már eladta az összes felnit az abroncsokkal együtt.

A XI. kerületi rendőrök F. Mihályt és K. Istvánt őrizetbe vették, miután ötrendbeli lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Cs. Lászlót orgazdaság miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Végül egy XXII. kerületi háznál hiánytalanul megtalálták az ellopott felniket és gumiabroncsokat, amelyeket visszakaptak az autósok. A közel másfél millió forintos kár megtérült.