Hétfőn jelenik meg a Magyar Turisztikai Ügynökség Covid-kézikönyve - podcast

2020.05.03. 09:42

A kézikönyvben az újranyitással kapcsolatos részletes ajánlásokat fogalmaztak meg a turisztikai szektor számára. Többek között ajánlásokat tartalmaz azzal kapcsolatban, hogyan kell fertőtleníteni a lifteket, valamint a só- és borsszóró üvegeket az éttermi asztaloknál.

Hétfőn jelenik meg a Magyar Turisztikai Ügynökség Covid-kézikönyve, mely az újranyitáshoz szükséges ajánlásokat tartalmazza. Az Ügynökség nyugat-európai mintákat követve és az egészségügyi szervezetek ajánlásait figyelembe véve dolgozta ki a kézikönyvet - írják honlapjukon.

A dokumentum kiterjed a személyzet maszk- és kesztyűviselésére, a lifthasználati szabályokra, a fertőtlenítésre, de még arra is, hogy a vendéglátóhelyeken az asztalokon elhelyezett só- és borsszóró, ecetes üvegek fertőtlenítésére is fokozottan ügyeljenek az üzemeltetők.

A kézikönyvön túl, a legfrissebb kutatásról és a nemrég bejelentett intézkedésekről is beszél új podcastjában Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója, amelyet itt hallgathat meg: