Majdnem 1000 család énekelt, mondókázott és ringatózott együtt anyák napján

Ficsak, Ringató, anyák napja
Vágólapra másolva!
Idén a Ringató és a FICSAK egy olyan műsorral készült anyák napjára, ahol biztonságban, otthonról, de mégis át tudjuk élni a zene és a közös éneklés által a szeretetet, együtt tudjuk ünnepelni az édesanyává válást. Közel 1000 család és gyerekeik énekeltek együtt ma, az "Ezer család énekel otthonról a Ringatóval" műsor alatt.
Vágólapra másolva!

Köszöntőt mondott Novák Katalin, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár asszony, aki kiemelte, hogy

édesanyának lenni csodálatos dolog, a nehézségek, buktatók ellenére is.

Hogy mennyire szükségünk van a családra, éppen most ebben a nehéz időszakban, és bár nem tudjuk magunkhoz ölelni távol lévő szeretteinket, de édesanyánknak adhatunk egy virtuális ölelést, és gyermekeinktől pedig megkaphatjuk talán az igazit is.

Novák Katalin, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár Forrás: Ficsak/Ringató

A család a biztos pont az életünkben, akikre nagyon kell vigyáznunk. Most lehetőségünk van újraértékelni a hétköznapi problémáinkat, a családi kapcsolatainkat. Erre van most lehetőségünk.

Király Nóra, a FICSAK alapítója megköszönte a Ringatónak, hogy idén is együtt ünnepelhetnek, hogy ilyen fantasztikus ünnepi műsort készítettek az édesanyáknak.

Király Nóra, a FICSAK alapítója Forrás: Ficsak/Ringató

Büszkén mondta el, hogy

eseményük idén is a szeretetről, a meghittségről és az édesanyává válásról szól,

hogy a cél egy picit kiszakadni az elmúlt hetek taposómalmából, feledtetni a mindennapi nehézségeket.

Megerőltető heteken vagyunk mindannyian túl, hiszen édesanyaként most nagyon sok szerepnek kell megfelelnünk, ilyenkor még sokkal fontosabb egy picit megállni és megünnepelni az anyák napját.

Gróh Ilona, a Ringató alapítója beszélt arról, hogy rendhagyó volt számukra is ez az ünnep, nagy izgalommal készültek rá, hiszen most

egy komplett műsort kellett úgy összeállítani, hogy nem egy helyen voltak a Ringató foglalkozásvezetői.

Gróh Ilona, a Ringató alapítója Forrás: Ficsak/Ringató

Óriási feladat volt, hiszen határon innen és túlról is jöttek a felvételek, amiből azután összeállt a közel 30 perces műsor.

Arra biztatott mindenkit, hogy nyugodtan énekeljen együtt a műsorral, mondókázzanak a gyermekekkel, ünnepeljünk most együtt mi anyukák, nagymamák és dédmamák.