Kétezer kilogramm mézet kaptak egészségügyi dolgozók

GYŐRFI Pál; RÉVÉSZ Máriusz
Budapest, 2020. május 6. Bross Péter, az Országos Magyar Méhészeti Egyesület (OMME) elnöke (b2) mézet ad át Győrfi Pálnak, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjének (j), mellettük Révész Máriusz aktív Magyarországért felelős kormánybiztos, az önkéntességet és adományozást koordináló akciócsoport vezetője (j2) és Ondré Péter, az az Agrármarketing Centrum Nonprofit Kft. (AMC) ügyvezetője (b) az egészségügyi dolgozóknak felajánlott méz átadásán, az önkéntességet és adományozást koordináló akciócsoport sajtótájékoztatóján Budapesten, az Országos Mentőszolgálat Főigazgatósága udvarán 2020. május 6-án. A segitunkegymasnak.hu felhívására reagálva az Országos Magyar Méhészeti Egyesület és az Agrármarketing Centrum 2000 kilogramm mézet ajánlott fel az egészségügyi dolgozók számára. MTI/Szigetváry Zsolt
Vágólapra másolva!
Kétezer kilogramm mézet adott az Országos Mentőszolgálat munkatársainak, valamint a Szent László és Korányi Kórház egészségügyi dolgozóinak az önkéntességet és adományozást koordináló kormányzati akciócsoport, az Országos Magyar Méhészeti Egyesület (OMME) és az Agrármarketing Centrum (AMC).
Vágólapra másolva!

Az akciócsoport szerdai, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a méz átadásakor

Bross Péter, az OMME elnöke azt hangsúlyozta, hogy a mézfogyasztás fontos szerepet játszik az immunrendszer erősítésében, majd a magyar méhészek nevében megköszönte az egészségügyi dolgozók munkáját.

Bross Péter, az Országos Magyar Méhészeti Egyesület elnöke (balról a második) mézet ad át Győrfi Pálnak, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjének, mellettük Révész Máriusz aktív Magyarországért felelős kormánybiztos, az önkéntességet és adományozást koordináló akciócsoport vezetője (jobbról a második) és Ondré Péter, az az Agrármarketing Centrum Nonprofit Kft. (AMC) ügyvezetője az egészségügyi dolgozóknak felajánlott méz átadásán Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Révész Máriusz, az akciócsoport vezetője úgy fogalmazott, hogy az emberek felismerték, hogy minden magyar felelős minden magyarért.

- fogalmazott Révész Máriusz.

Ondré Péter, az AMC ügyvezetője örömét fejezte ki, hogy ilyen módon hozzájárulhatnak a járvány elleni küzdelemhez, és támogathatják a frontvonalban dolgozókat.