Hétfőtől újra az első ajtón kell felszállni a Volán-járatokra vidéken

Volánbusz autóbusz-pályaudvar Közlekedési eszköz autóbusz utas felszállás
Budapest, 2007. augusztus 1. Utasok az Árpád hídi autóbusz-pályaudvaron. A Budapesti Közlekedési Szövetség (BKSZ) és a Volánbusz Zrt. együttműködésének köszönhetően számmal látják el a pilisi térség 13 települése és Budapest között közlekedő elővárosi autóbuszokat. A járatszámozás segíti az utasok tájékozódását, gyorsabb az azonosíthatóság, ami végül is az utazóközönség kényelmét szolgálja. MTI Fotó: Bruzák Noémi
Vágólapra másolva!
Hétfőtől ismét az első ajtón kell felszállni a Volánbusz Pest megyét és Budapestet nem érintő járataira, és bizonyos feltételekkel jegyet, bérletet is lehet vásárolni a buszvezetőktől - közölte a közlekedési társaság pénteken.
Vágólapra másolva!

A közleményen azt írták, hogy a buszon egyszerre egy jegyet vagy bérletet vásárló utas lehet, a többieknek a peronon kell várakozniuk egymástól másfél méteres távolságra.

Utasok az Árpád hídi autóbusz-pályaudvaron Forrás: MTI/Bruzák Noémi

A jegyvásárlás miatt nem állítanak fel buszvezetőt elhatároló kordont, de

az első üléssorokat lezárják, azokon nem lehet utazni

- tették hozzá.

Emlékeztettek: május 4-től kötelező a szájmaszk viselése a Volánbusz járatain, az autóbusz-állomásokon, várótermekben, pénztáraknál és személyes ügyfélszolgálati pontokon, az utazás során pedig be kell tartani a másfél méteres távolságot.