Házibuli közben kizuhant a második emeletről egy 17 éves fiú Budapesten, vasárnap. Eszméletlen állapotban találtak rá a mentők, miután ráesett egy közlekedési táblára. A szüleit azonnal hívták a bulizó fiatalok, hogy baj van. A TV2 Tények szerint életben van a fiú, de válságos állapotban, a János kórházban van. A tévéseknek egy helyi boltos azt mondta, nem baleset történt, szerinte a fiút kidobták az ablakon. A rendőrök ezzel szemben azt állították, hogy az idegenkezűséget már kizárták.

Vasárnap hajnali fél 2 után néhány perccel esett ki Richárd az ablakon. Eltört a gerince és vérömleny keletkezett a koponyájában. Bár felmerült, hogy meghalt, a rendőrök megerősítették a Pesti Srácok portálnak, hogy a fiú még életben van. A budai lakásban házibulit tartottak, az érettségit ünnepelték.  

Nagy csattanásról volt szó, nagy sikoltásról"

- mondta az utcában lakó egyik férfi a TV2 Tények stábjának.

A ház alatti kisboltban dolgozó eladónő meghallotta, amikor a fiú teste az aszfaltra érkezett. Azt mondta a nyomozóknak,

puffanó hang volt, amiből arra következtetett, hogy elütöttek valakit, aztán meglátta az eszméletlen kamaszt a földön. Ő hívta a mentőket. Akkor már a diákok is az utcán voltak és sokkos állapotban bámulták Richárdot. 

Beszáguldottam a János kórházba, ahol azt mondták: búcsúzzak el Ricsitől. Élet és halál között lebeg a fiam, eltört a nyakcsigolyája, a gerince, a tüdeje olyan súlyosan roncsolódott, hogy géppel lélegeztetik. Ráadásul betört a koponyája, vérömleny keletkezett az agyában, amit próbálnak eltávolítani"– mondta Richárd édesapja a Blikknek, aki könyörgött focista fiának, hogy ne adja fel.

Forrás: Origo

A boltos azt mondta a tévéseknek, hogy úgy tudja,

a kamaszok verekedtek a lakásban, az egyik diáktársa pedig kilökhette az utcára Richárdot.

A rendőrök viszont azt írták a Tényeknek, hogy nem merült fel az idegenkezűség gyanúja, vagyis nem gyilkossági kísérlet történt. Úgy fogalmaztak, 

a lakásban szórakoztak a fiatalok, többen drogoztak és a lakást is megrongálták.

A rendelkezésre álló adatok szerint a társaságból egy 17 éves fiú kiugrott a hálószoba ablakán"

- tették hozzá. 

Négy fiatalnál mutatta ki a gyorsteszt kábítószer fogyasztását, ellenük eljárás indult. Azt, hogy pontosan mi történt Richárd kizuhanása előtt, még vizsgálják a szakértők.