A magyar kormány politikája arra épül, hogy a munkaalapú társadalom működjék

Vágólapra másolva!
Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője a Heti Tv Pirkadat című műsorában beszélt a mostani uniós vitáról, de szóba került még a magyar gazdaság helyzete is.
Vágólapra másolva!

A szóvivő beszélt arról a mai vitáról, amit az Európai Unió kezdeményezett, amely vitára a magyar miniszterelnök a járvány elleni küzdelem miatt nem tud megjelenni, maga helyett az igazságügyi minisztert delegálta, ám ezt nem fogadták el Brüsszelben. Farkas Ös szerint ez a mostani vita is teljesen politikai alapon zajlik, ráadásul már félig-meddig okafogyottá is vált, ám az ott szereplő politikusok színpadot szeretnének ácsolni ahhoz, hogy mindenki elmondhassa a kritikáját Magyarországról.

Több fajsúlyos európai politikus nyilatkozott arról, hogy a veszélyhelyzet miatt kihirdetett jogrend egyáltalán nem alkalmas arra, hogy bármiféle eljárás induljon a magyar kormánnyal szemben, ezek után nem igazán lehet másra gondolni, mint arra, hogy ugyanazok az emberek, akik eddig Magyarországot a migrációs politikájáért, a belpolitikai helyzete miatt támadták, most egy újabb alkalmat akarnak erre teremteni, most Lengyelországgal együtt akarják a magyarokat elítélni.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.