A képeken látható férfi kedden délután bement az egyik pécsi bankba, amit fegyverrel kirabolt. A rendőröknek még nem sikerült a nyomára bukkanniuk a bankrablónak, aki ugyan viselt maszkot, de nem takarta el vele az arcát.

A biztonsági kamera felvétele alapján egy fiatal férfi rabolta ki a Komlói úti bankot két napja. Maszkot vett fel, majd  egy fegyverrel a kezében belépett a fiókba és pénzt követelt.  Miután megkapta, amit akart, elmenekült a helyszínről. A rablást, amiben nem sérült meg senki, a bank biztonsági kamerája rögzítette. A felvételen jól látható, hogy az egészségügyi maszk inkább a rabló állát takarja a szája és az orra helyett. Ez segíti a nyomozók munkáját.

A képre kattintva galéria nyílikForrás: Police.hu

Aki felismeri a képeken látható férfit, tud valamit róla, az jelentkezzen a rendőrségen.

A Bama.hu információi szerint a bejelentés után a rendőrök lezárták a területet, majd a bank melletti házaknál kérdezősködtek, 200-300 méterre kutyás rendőrök vizsgálták a nyomokat. 

A Pécsről kivezető utakon, Komló felé, a Siklósi úton, az M6-os előtti körforgalomnál is nagy volt a dugó, mert a rendőrök minden autót megállítottak és átvizsgáltak. A sofőröket kiszállították, és benéztek a csomagtartókba is.

Ugyanezt a bankot kirabolták tavaly novemberben is, nem kizárt, hogy ugyanarról a férfiról van szó.