Majdnem meggyilkoltak egy részeg bajai férfit

Vágólapra másolva!
Két bajai férfi verekedett össze az utcán tavaly tavasszal. Az egyikük úgy megverte a másikat, hogy eltört a koponyája és csak a szerencséjének köszönheti, hogy nem halt meg.
Vágólapra másolva!

A fiatal férfi 2019. április 19-én este ment be a barátaival Baja központjába, ahol gyalog indultak el egy pizzériába. A városközpontban bent volt a férfi is, aki egész nap ivott, és részegen táncolt az utcán, zavarta az embereket. Amikor a fiatal és a barátai találkoztak a férfival, aki mondott nekik valamit.

Ezért kis híján összeverekedett a két férfi, de a többiek szétválasztották őket.

Ezek után a baráti társaság tovább indult, de a férfi követte őket. Később megint összevesztek, és újra szét kellett választani őket.

A fiatal és a társai később bementek a pizzériába, majd amikor kijöttek a férfi boxoló beállásban állt előttük és verekedni hívta a fiatalt.

A támadó odalépett a részeg férfihoz, adott neki két pofont és felé rúgott, de a barátai ismét közbeléptek.

Később viszont megint összeverekedtek, a fiatal kétszer ököllel megütötte a részeg férfi arcát, aki ettől hanyatt esett az utcán. A férfit az járókelők segítették fel a betonról és hívták a mentőket.

Az ütések és az esés miatt koponyaalapi törése és más fejsérülése lett, amik 8 napon túl gyógyultak.

Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem lettek életveszélyes sérülései.

A támadó szabadlábon védekezik, az ügyészség életveszélyt okozó testi sértés kísérletével vádolja. Azt javasolja, hogy a bíróság tárgyalás nélkül ítélje a fiatalt felfüggesztett fogházbüntetésre, valamint rendelje el a pártfogó felügyeletét.