Nyolc órát kell várni a kilépésre a csanádpalotai határátkelőnél

Csanádpalota, határátkelő
Kamionok várakoznak a csanádpalotai magyar-román autópálya-határátkelőhely közelében, az M43-as autópályán 2020. március 20-án. Ezen a napon tizenkét órásra nőtt a kamionok várakozási ideje, a várakozásra kényszerülő árufuvarozóknak a rendőrök és a katasztrófavédelem munkatársai vizet osztottak. Aznap több mint 35 kilométeres kamionsor alakult ki a Romániába tartó tehergépjárművekből.
Vágólapra másolva!
11 kilométeres sor alakult ki vasárnap délelőtt a csanádpalotai határátkelő Románia felé vezető oldalán az erős tranzitforgalom miatt. A személyautóknak több mint nyolc órát kell várni a kilépésre.
Vágólapra másolva!

A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán, a Csanádpalota határátkelőhely előtt, az erős tranzitforgalom miatt

a kilépésre váró teherforgalom 11 kilométer a személyforgalom 3 kilométer

- írja honlapján az Utinform.

Kamionok várakoznak a csanádpalotai magyar-román autópálya-határátkelőhely közelében, az M43-as autópályán 2020. március 20-án (illusztráció) Forrás: MTI/Rosta Tibor

A police.hu Határinfo oldala szerint Románia felé a személyautóknak több mint nyolc órát, a teherjárműveknek pedig hat órát kell várakozni. Befelé mindkét esetben egy-egy óra a várakozási idő.

A nagylaki határétkelőnél szintén több mint nyolc órát kell várni a kilpésre, és több mint hat órát a belépésre.