Hihetetlenül gyorsan terjednek a közösségi médiában Gurmai Zita szocialista országgyűlési képviselőnek a Hír TV műsorvezetője, Szarvas Szilveszter elől „menekülő" videofelvételéről készült különböző vicces feldolgozások. Ezekből válogattunk össze néhányat.

Ahogy arról az Origo beszámolt, Gurmai Zita MSZP-s országgyűlési képviselő kedd reggel szó szerint elszaladt a Hír TV Informátor című műsorának a gyöngyöspatai, döntő részt a szocialista kormányok alatt történt szegregációval kapcsolatos kérdései elől.

A nem mindennapi esetről készült felvételt alább lehet megtekinteni:

Gurmai Zita abszurd szaladgálásáról több mém is készült, amelyek rendkívül gyorsan terjednek a különböző közösségi oldalakon.

A legjobbak közül összeválogattunk néhányat, a közös bennük, hogy sporteseményes kommentárt kaptak. Egyébként, ha a képeket nézzük, a mulatságosságot fokozza, hogy egy jól öltözött, udvarias, vezető újságíró (Szarvas Szilveszter, a Hír TV műsorvezetője és a Pesti Srácok főszerkesztő-helyettese) akarja kérdezni az enyhén szólva nem teljesen érthetően viselkedő MSZP-s politikust egy éppen a szakterületéhez kapcsolódó, aktuális kérdésről. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#bajnok #champion #runner #wr @gurmaizita (hanggal!!!)

Informátor (@informator_tv) által megosztott bejegyzés,