Hír TV Sajtóklub: Karácsony Gergely gyáva, sunyi és simlis

HÍR TV Sajtóklub
Vágólapra másolva!
A közel két hónapos online bejelentkezések után, a korlátozások feloldásának köszönhetően tegnap újra összeültek a Sajtóklub vendégei a Hír Tv-ben. A Sajtóklub vendégei Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Gajdics Ottó, a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője és Huth Gergely, a Pesti Srácok főszerkesztője voltak. Az újságírói kör ezúttal többek között az ellenzéki főpolgármester intézkedéseit elemezte ki.
Vágólapra másolva!

A műsor a miniszterelnök múlt heti, Kossuth rádiónak adott interjúrészletével kezdődött, melyben Orbán Viktor többek között arról is beszélt, hogy vannak elméleti és gyakorlati emberek.

- mondta a miniszterelnök pénteken.

"Az összefoglalás tökéletes. Ha valamit el lehetett mondani – méghozzá teljesen udvariasan – a mi kis töketlen főpolgármesterünkről, hát akkor ez most, ahogy szokták mondani, el volt mondva. Kérem szépen a reagálásokat!" - vezette fel az első témát Bayer Zsolt műsorvezető.

„Sajnálom a budapestieket, akik rá szavaztak. A tréfát félretéve, ez a járvány azt mutatta meg, hogy képzeljétek el – ne képzeljük el, csak úgy vessük föl halványan – hogyha ez az ember nagyobb hatalmat kapna, ne adj' Isten, miniszterelnök lenne, kipusztulna Magyarország. Ez az ember gyáva, sunyi, simlis és ráadásul saját felelősségét azonnal áthárítja másokra. (...)" - mondta Bencsik András.

„Ugye beemelte a közbeszédbe ezt a kedveskedő kis szót, hogy töketlen, csak ugye az a furcsa, hogy ezt ő mondja másra. Amikor az ő jellemzésére a disznótorba vacsorára érkező ember képén kívül ez a legjobb szó, ami rá érvényes lehet. (...)" - tette hozzá Gajdics Ottó.

Közel két hónap után újra összeült a Sajtóklub. Forrás: Hír TV

„Mit kellett volna csinálnia Orbán Viktornak abban az esetben, amikor Budapest megválasztott főpolgármestere még bő két hete is azt harsogta, hogy Budapesten nem lehet megcsinálni azokat az enyhítéseket, amelyeket vidéken, mert nem érkezett el az ideje bármiféle enyhítésnek? Mondta Karácsony Gergely. Akkor ki a töketlen?" - reagált Huth Gergely.

Nézze meg a műsort: