A rendőrök elfogták azt a fiatal, zalahalápi férfit, aki vezetés előtt alkoholt ivott és kábítószert fogyasztott, majd az árokba csapódott. Ott találtak rá tegnap éjjel.

Egy szolgálaton kívüli rendőr május 18-án éjfél után felfigyelt egy kivilágítatlan, rendszám nélküli autóra, amely nagy sebességgel, a járdaszegélyre felhajtva közlekedett Tapolcán.

A rendőr szólt a kollégáinak, akik az autót a 7319-es számú út mellett, a Sümeg felé vezető út mellett, egy árokban találták meg. A sofőr elmenekült a helyszínről, de a rendőrök egy órán belül megtalálták, és igazoltatták. Alkoholszondát alkalmaztak nála, amely pozitív értéket mutatott. A férfi elismerte, hogy korábban kábítószert is fogyasztott, a vele szemben alkalmazott drogteszt THC-ra pozitív eredményt mutatott, ezenkívül jogosítványt sem tudott felmutatni.

Forrás: Police.hu

A 28 éves zalahalápi férfit elfogták, és őrizetbe vették. Alkoholos vezetés, és kábítószer birtoklása miatt büntetőeljárás alatt áll, a jogosítvány és rendszámtábla nélküli vezetés miatt pedig szabálysértési feljelentést tettek ellene - írja a Police.hu.