Süttői kettős gyilkosság: várják, hogy felébredjen a koronatanú

2020.05.21. 10:10

Egyelőre nincs kihallgatható állapotban az a fiatal férfi, aki túlélte a gyilkos estét, amin egy házaspár meghalt. A Bors azt írja, Sz. Dávid ruha nélkül, ordítva rohant ki az égő falak közül, majd a kapu előtt összeesett. Testének harmada megégett, és még nincs magánál, de van esély rá, hogy hamarosan elmondja, mit látott szombaton.

Hárman voltak bent, amikor szombat hajnali 1-kor robbanást történt és kigyulladt a ház.

A detonáció tokostul kiszíktotta a nappali hatalmas ajtaját, aztán a lángok átterjedtek az emeletre.

A kaput már a tűzoltók fordították ki a helyéről, ahogy a fűben heverő bejárati ajtót is.

Még most is remegek a szombat hajnali emlékektől"

– mondta a házaspár szemközti szomszédja korábban.

Miközben lángokban állt a ház, két ember kívülről megpróbált bejutni az égő bejárati ajtón. A húgom szólt rájuk, hogy ne nyissák ki, mert a tűz oxigént kap és belobban"

- tette hozzá.

A pár szombaton hajnalban halt megForrás: Facebook

A házaspár mindkét tagja meghalt. A helyiek azonnal találgatni kezdtek azzal kapcsolatban, ki és miért ölte meg szomszédjukat, a 41 éves Krisztiánt és feleségét, a 30 éves Alexandrát. Többen azt képzelik, hogy előbb végeztek a párral és utána robbantották rájuk a házat. Tehát még sok a kérdőjel a rejtélyes halálesettel kapcsolatban. Az viszont tény, hogy az ügyben emberölés miatt indult nyomozás.

A robbanás túlélője az asszony 26 éves öccse,

akit az esztergomi kórház intenzív osztályára vittek be.

A Bors azt írja, Sz. Dávid egy szál semmiben, ordítva rohant ki a házból, majd a kapu előtt összeesett. A férfi testének 30 százalékán másod-, és harmadfokú égési sérülések keletkeztek. A fiatal még nincs kihallgatható állapotban, de a nyomozók arra számítanak, hamarosan elmondja, mit látott, hallott a tragikus éjszakán.