Őrizetbe vették azt a 18 éves fiút, akit azzal gyanúsítanak, hogy két fiatalt megölt tegnap hajnalban Budapesten. Az üggyel kapcsolatban másik két fiatalt is őrizetbe vettek, két 19 éves férfit. Mindhármuk előzetes letartóztatását indítványozta az ügyészség. 

Ahogy azt korábban megírtuk, pénteken hajnalban halálra késeltek egy 16 és egy 21 éves fiatalt. Egy nagyobb társaság esett nekik a gyanú szerint, többször megütötték őket, majd az egyik fiatal kést rántott és többször szúrt és kaszabolt.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Az eset után mindössze 10 perccel elfogtak kilenc embert az üggyel kapcsolatban, közülük vettek most őrizetbe három fiatalt.

A 18 éves budapesti fiút több emberen elkövetett emberölés miatt gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették, és a Fővárosi Főügyészség indítványozta, hogy a bíróság rendelje el az ő és két társa letartóztatását.

Az ügyészség szerint a letartóztatásra azért van szükség, mert ha szabadon maradnak, megnehezíthetik a bizonyítást, de az sem zárható ki, hogy újabb bűncselekményt követnek el.