Ötven milliót érő kokain volt a hátizsákjában a Pécsnél autóval ütköző motorosnak

Vágólapra másolva!
Nemcsak szállította a kábítószert, de fogyasztott is, mielőtt balesetezett a 43 éves nemesnádudvari férfi. Valószínűleg nem tartotta be a követési távolságot, ezért hajtott bele az előtte fékező autóba.
Vágólapra másolva!

Tegnap kicsivel délután 1 óra után érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy Pécs határában, a 66-os úton motoros ütközött egy autóval. A rendőrök megállapították, hogy a baleset úgy történhetett, hogy az

autót vezető férfi lefékezett, a mögötte haladó motoros pedig valószínűleg nem tartotta be a követési távolságot, ezért hátulról az autóba csapódott és leesett a motorról.

Forrás: police.hu

A mentők kórházba vitték a motoros férfit, majd

szóltak a rendőröknek, hogy a férfi hátizsákjában két tégla formájú nejlonzacskóba csomagolt tömböt találtak, amiben valószínűleg kábítószer van.

Forrás: police.hu

A rendőrök a kórházban mind a két csomagot megvizsgálták.

A gyorsteszt szerint, az egyenként több, mint egy kilós csomagokban kokaint találtak.

A 2,5 kilogrammnyi kábítószergyanús anyagot a rendőrök lefoglalták, aminek

feketepiaci értéke akár 50 millió forint is lehet.

Forrás: police.hu

A férfin is végeztek drogtesztet, aminek pozitív lett az eredménye

amfetaminra és kokainra. A 43 éves nemesnádudvari férfit a kórházban a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, aminek során elismerte a bűncselekményt.

A 43 éves motorost a kórházban őrizetbe vették, intézkedtek a folyamatos őrzéséről és kezdeményezték a letartóztatását

az ügyészségen.

Forrás: police.hu

A lakásán házkutatást tartottak, ahol informatikai eszközöket foglaltak le, valamint vagyonbiztosítás céljából nagy értékű autókat is lefoglaltak a nyomozók. A férfi ellen jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer birtoklása miatt nyomoz a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.