Megkötözte és megszúrta apját egy nyíregyházi fiatal - videó

2020.05.24. 10:54

Budapesten fogták el azt a fiatalt, aki a megalapozott gyanú szerint rátámadt az édesapjára Nyíregyházán pénteken. Egy idősebb férfival együtt megkötözte, aztán megszúrta a 61 éves férfit. Ezek után a két férfi magára hagyta az életveszélyesen sérült férfit és vonatra szállt, hogy Ausztriába menekülhessen. Őrizetbe vették őket. 

Május 22-én, pénteken este Nyíregyházán, az orosi otthonukban egy 24 éves férfi összeveszett az édesapjával.

Forrás: Police.hu

A vita hevében a fiatal bántotta a férfit, akit 52 éves társával együtt ruhákkal megkötözött.

Ezután M. László egy késsel megszúrta 61 éves édesapját.

Majd ismét bántották B. Zsolttal, és megfenyegették, hogy megölik. 

Forrás: Police.hu

Aztán rázárták az ajtót, kimentek a nyíregyházi vasútállomásra és felszálltak egy Budapest irányába tartó vonatra. Az volt a tervük, hogy Ausztriába szöknek.Eközben az életveszélyesen sérült 61 éves férfira rátaláltak és kórházba vitték.

Forrás: Police.hu

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya gyilkossági kísérlet megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az ügyben. A szabolcsi nyomozók jelzésére május 23-án, szombaton a fővárosban fogták el a férfiakat a budapesti nyomozók.

A bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható támadókat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányságra vitték, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket.