Napokkal a történtek után sem mer utcára menni az a fiatalember, akire rátámadt a Cs. Krisztián vezette banda - tudta meg a Blikk. Egy 21 és egy 16 éves fiatalt késelt halálra a 18 éves támadó péntek hajnalban a Deák téren.

Kiráz a hideg, ha csak eszembe jut, amit velem csináltak. A Deák térnél kilyukadt a biciklim kereke, ezért tolnom kellett. Ahogy békésen sétáltam,odajött egy banda, lökdösni kezdtek, majd követelték a telefonomat. Megijedtem, de nem adtam nekik, inkább megszaporáztam a lépteimet, ami nem olyan egyszerű egy rossz bringával. Erre utánam jöttek, válogatott ocsmányságokat mondtak, majd megfenyegettek, hogy nagy bajom esik, ha nem fogadok szót – mondta el a vele történteket a Blikknek a fiatalember.

"Felkaptam a bringám, majd rohantam, ahogy tudtam. Egy ideig követtek, de aztán átrohantam a hatsávos úton, ők pedig a túloldalon ragadtak. Senki nem jött segíteni! Másnap a neten láttam, hogy éjszaka késelt egy banda, és rájöttem, hogy engem is ők zaklattak, csak nekem mázlim volt... - idézte fel.

Cs. KrisztiánForrás: Facebook

A késelő egyik áldozatának, Lacinak a nagymamája, Babi néni még azt sem tudja, mikor temetheti el az unokáját. Amikor a rendőrök értesítették az idős asszonyt a tragédiáról, feltűnt nekik, hogy csupán a kert egyik felében nyírták le a füvet, a másik oldal érintetlen maradt.

Az unokám rendes gyerek volt, mindenben segített, ezt is elkezdte, de sajnos már nem volt ideje befejezni – válaszolta a rendőrök kérdésére Babi néni. Ezt hallva az egyik rendőr felugrott, rögtön beindította a gépet, majd lenyírta a kertben a maradék füvet.

Gergőt a családján és barátain kívül a szerelme, Bogi is gyászolja. A tragikus sorsú fiú tudta, hogy a barátnője félti a pesti éjszakától, ezért azon a végzetes hajnalon sms-t írt neki, hogy már hazament, otthon van. Nem akarta, hogy a lány aggódjon érte, ezért füllentett.