Vágólapra másolva!
Tévés csaló távgyógyítókhoz hasonlította a háziorvosokat Bangóné Borbély Ildikó (aki még ezt a mondatot is el tudta rontani, elsőre távoktatást mondott távgyógyítás helyett). A szocialista országgyűlési képviselő mai sajtótájékoztatóján azt állította, hogy a koronavírus elleni védekezés miatt megszigorított alapellátási protokoll 1 millió embert érintett hátrányosan, akik nem jutottak időben orvosi ellátáshoz. Az egészségügyi végzettséggel nem rendelkező Bangóné szerint a járvány idején olyan kormányzati rendeleteket hoztak, amelyek miatt megszűnt az alapellátás és megszűnt a kórházi ellátás - hangzott el a Hír TV híradójában.  Természetesen a hasonlat hazug: a háziorvosok a koronavírus-járvány alatt telefonon nem gyógyítottak, csak a tüneteket mérték fel és döntöttek arról, ez alapján hova menjen kezelésre a páciens.
Vágólapra másolva!

mondta szó szerint Bangóné. Vagyis a panaszossal először telefonon konzultáló háziorvosokat a dilettáns, csaló távgyógyítókkal hasonlította össsze.

A szocialisták botrányt botrányra halmozó képviselőnője tehát azokhoz a tévés "távgyógyítőkhoz" hasonlította az orvosokat, akik azt állítják magukról, hogy telefonon keresztül végeznek kezeléseket.