Bajkai István: A munkahelyek megőrzése, teremtése egy alapvető kérdés

Vágólapra másolva!
Dr. Bajkai István, a Fidesz országgyűlési képviselője a Heti Tv Pirkadat című műsorában beszélt az országgyűlés tegnapi üléséről, a jövő évi költségvetésről, de szóba kerültek Erzsébetváros aktuális ügyei.
Vágólapra másolva!

A képviselő beszámolt az országgyűlés ülésnapjáról, ahol az azonnali kérdések órájára került sor. itt az első órában az ellenzék a miniszterelnököt faggatta, aki pontosan, a helyzetet jól elemezve válaszolt meg minden kérdésre. Az első óra után Kásler Miklós miniszter úrral szemben lépett fel a balliberális oldal – tette hozzá a politikus, ám azt is el lehet mondani, a miniszter úr is pontosan válaszolt mindenre, a mondatai nagy fokú szakmaiságot és hozzáértést tükröztek.

Ugyanez a szakmaiság jellemzi azt a munkát, amit a miniszter úr és a tárcája végez, teszik ezt úgy, hogy nem kevés az a feladat, amit el kell végezniük. Hétfőn is az látszott – jegyezte meg Bajkai István, hogy az ellenzék számos olyan kérdést vetett fel, amiket nem jól tudtak, nem jól interpretáltak, Kásler Miklós ezeket is jól tette helyre. A miniszterelnök is kijelentette hétfőn, Magyarország az élen jár a vírushelyzettel szembeni küzdelemben, ezt minden adat alátámasztja, a hazai egészségügy is tökéletesen felkészült és képes volt az emberek életének megmentésére.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.