Elhagyhatta a börtönt a férfi, aki utoljára találkozhatott az eltűnt maglódi vállalkozóval

Vágólapra másolva!
Teljes hírzárlat mellett nyomoz a rendőrség a rejtélyes körülmények között eltűnt Pintér Gyula ügyében. A férfi tavaly május 10-én vált kámforrá, kutyáját később Szlovákiában találták meg. A luxusautók javításával foglalkozó Pintér Hummerjét a vállalkozó eltűnése után valaki visszavitte a férfi házához és leparkolta az udvarban. Az üggyel kapcsolatban őrizetbe vettek egy férfit, aki azonban most a Bors egyik olvasója meglátott az utcán. 
Vágólapra másolva!

A férfit, akit őrizetbe vettek, rendszeresen bejárt az eltűnt férfi autószerelő-műhelyébe. A Bors információi szerint így volt ez május 10-én, Pintér Gyula eltűnésének a napján is. A férfi biciklivel érkezett a műhelyhez. A

kamerafelvételeken jól látszik, a távozása után néhány perccel Pintér Gyula a műhely előtt parkoló Hummerjébe tette a vizsláját, majd elhajtott. Azóta senki sem látta.

A biciklis férfit a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte, ám most a Bors egy olvasójuktól levelet kapott, amelyben az áll, a férfi már otthon várhatja ügye alakulását.

A lap információit később a bíróság szóvivője is megerősítette, ahogy fogalmazott, megszüntették a gyanúsított letartóztatását, a települést azonban nem hagyhatja el.