Kínosan rosszul időzített Newsweek-cikkre reagált Kovács Zoltán

Vágólapra másolva!
Lehet, hogy a Newsweek munkatársának érdemes lenne egy gyorsabb böngészőre váltania, mert két hónapos csúszással még groteszkebb képet alkotnak a balliberális médiából átvett, minden alapot nélkülöző gyanúsítgatások - így reagált Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár arra, hogy az amerikai hetilapban egy koronavírus-törvénnyel foglalkozó, "diktatúrázós" írás jelent meg. 
Vágólapra másolva!

"Pete Seat, a Fehér Ház egykori szóvivője a Newsweek-en megjelent véleménycikkében azzal foglalkozik, hogy az autoriter vezetők hogyan használják ki a koronavírus-járványt hatalmuk megszilárdítására. Természetesen nem volt rest ebben megemlíteni a magyar miniszterelnököt sem, aki meglátása szerint a veszélyhelyzeti hatáskörök kihirdetésére használta fel a járványt, amelyek határozatlan időre szóló korlátlan hatalmat biztosítanak neki" - írta a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár közösségi oldalán.

Majd javaslatot tett Seatnek: érdemes lenne gyorsabb böngészőre váltani, mert "két hónapos csúszással még groteszkebb képet alkotnak a balliberális médiából átvett, minden alapot nélkülöző gyanúsítgatások."

A Newsweek cikke azért is meglepő, mert éppen tegnap nyújtotta be a kormány azt a törvényjavaslatot, amellyel június 20-án megszünteti a veszélyhelyzetet. Így visszaadná a baloldali média által különleges felhatalmazásnak titulált jogosítványait.

Így működik a copy-paste újságírás. #fail

- kommentálta Kovács Zoltán a példátlanul rosszul időzített írást, aki szerint a koronavírus-törvény emberek ezreinek életét mentette meg.

Bejegyzése végén ironikusan azt írta, hogy "a bocsánatkérést természetesen jelen esetben is elvárjuk... de nagyvonalúak vagyunk: jelen esetben tudunk adni ehhez is két hónap haladékot."