Márványból készült síremléket állítottak L. L. Junior kisfiának

Vágólapra másolva!
Felkavaró látvány fogadja a Fiumei úti temetőbe betérő látogatókat: itt nyugszik Lesi Dávid Laurent, L.L. Junior kisebbiek fia a tavaly nyáron történt szörnyű baleset óta. A kisfiú márványból faragott síremléke a  napokban készült el.
Vágólapra másolva!

Ahogyan korábban megírtuk, a kisfiú a negyedik születésnapja előtt két héttel, augusztus 29-én halt meg egy szörnyű balesetben. A kisfiú kiszaladt az útra, egy közeledő autó pedig halálra gázolta. A családtagok pedig napokig fel sem tudták fogni, hogy imádott kisfiuk nincs többé.

Fotó: Polyák Attila - Origo

A kisfiút a Fiumei úti sírkertben temették el, mostanra pedig fehér márványból elkészült a végső nyughelye. A temetés után Dávidka sírja zarándokhellyé vált: azóta is

rendszeresen látogatják a gyászoló rokonok, barátok, és rajongók,

akik megemlékezésük jeléül plüssállatokat, virágokat, mécseseket, apró játékokat és rózsafüzéreket helyeznek el a síron.

Mostanra azonban eltűntek a játékok, és elkészült a végleges síremlék.

Dávidka fotója és neve alá egy dalszövegrészlet került abból a számból, amit apja, Junior írt emlékére, Charlie-val közösen.

A Könnyű álmot hozzon az éj című dal szívszaggató részlete így hangzik:

A Ripost megkereste L.L. Juniort, ám a zenész érthető módon nem szeretett volna bővebben nyilatkozni a témában, de megerősítette azt a hírt, hogy a síremlék a napokban készült el. Junior azt is elmondta, kisfia végre méltó nyughelyet kapott - írta meg a Ripost.