Az utcán találkozott az erőszakos bandával az a két fiatal, akiket egy hete halálra szurkáltak a Deák téren. A Bors azt írja, a támadók megjegyzéseket tettek a fiúk társaságában lévő lányokra, ebből alakult ki a vita. A lap információi szerint a 21 éves fiút az egész testén több szúrás is érte, a fiatalabb fiút csak egy, az azonban a szívét. Mindketten az utcán, a járdán fekve haltak meg.

A két társaság az utcán esett egymásnak a Deák téren múlt pénteken. Egy testépítéssel foglalkozó ikerpár rugdosni kezdte a két áldozatot, ekkor kaphatta elő a gyilkosságokkal gyanúsított Krisztián a kést, amivel a két fiút halálra szurkálta. A Bors biztos forrásból úgy értesült: az egyik fiút többször is megszúrta, többek között az oldalán is, a másiknak pedig pontosan a szívébe döfte a kést.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Érezzük az emberek szeretetét – mondta a fiatalabb fiú gyászoló nagymamája a lapnak.

Ahogy azt korábban megírtuk, a két fiút brutálisan összeverték, majd megkéselték. A kettős gyilkossággal egy 18 éves fiút gyanúsítanak, de a verésben egy ikerpár is részt vehetett. Mind a három fiatalt a támadás után nem sokkal elfogták, és később letartóztatták.