Varga-Damm Andrea szerint Jakab Péter Thürmer Gyula helyére vezeti a Jobbikot

JAKAB Péter
Budapest, 2019. október 23. Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője beszédet mond a párt október 23-i, az 1956-os forradalom és szabadságharc 63. évfordulóján rendezett megemlékezésén a VIII. kerületi Corvin közben 2019. október 23-án. MTI/Mónus Márton
Vágólapra másolva!
A Jobbikból nem lépett és nem lép ki, megvárja, hogy kizárják – mondta Varga-Damm Andrea, a párt volt alelnöke. Úgy véli, Jakab Péter „súgói" olyan útra vitték a Jobbikot, ami szerinte visszafordíthatatlan.
Vágólapra másolva!

mondta Varga-Damm Andrea az ATV-ben. Hozzátette: számára a Jobbik életforma, lélekben továbbra is jobbikosnak tartja magát, miközben a pártvezetés lassan a kommunista politikus, Thürmer Gyula helyére pályázik a politikai palettán.

Jakab Péter alatt szép lassan elfogy a Jobbik Forrás: MTI/Mónus Márton

A Jobbikból nem lépett és nem lép ki, megvárja, hogy kizárják – mondta Varga-Damm Andrea. Szerinte a titkosszolgálatokat érintő törvény megszavazása csak ürügy volt a vele való leszámoláshoz. A törvényt ma is vállalhatónak tartja – tette hozzá.

Varga-Damm Andrea elmondása szerint

A botrány Sneidert és az utódául kiszemelt Balczó Zoltánt is erodálta Varga-Damm szerint, aki hozzátette: Jakab Péter „súgói" olyan útra vitték a Jobbikot, ami szerinte visszafordíthatatlan.