Varga-Damm Andrea szerint Jakab Péter Thürmer Gyula helyére vezeti a Jobbikot

2020.06.01. 21:35

A Jobbikból nem lépett és nem lép ki, megvárja, hogy kizárják – mondta Varga-Damm Andrea, a párt volt alelnöke. Úgy véli, Jakab Péter „súgói" olyan útra vitték a Jobbikot, ami szerinte visszafordíthatatlan.

Nem tudja, mi történik a Jobbikban, pedig nagyon ritkán van olyan, hogy ő nem tud valamit - mondta Varga-Damm Andrea az ATV-ben. Hozzátette: számára a Jobbik életforma, lélekben továbbra is jobbikosnak tartja magát, miközben a pártvezetés lassan a kommunista politikus, Thürmer Gyula helyére pályázik a politikai palettán. 

Jakab Péter alatt szép lassan elfogy a JobbikForrás: MTI/Mónus Márton

A Jobbikból nem lépett és nem lép ki, megvárja, hogy kizárják – mondta Varga-Damm Andrea. Szerinte a titkosszolgálatokat érintő törvény megszavazása csak ürügy volt a vele való leszámoláshoz. A törvényt ma is vállalhatónak tartja – tette hozzá.

Varga-Damm Andrea elmondása szerint a sajtóból értesült arról, hogy Sneider Tamást a frakcióelnökség visszahívta az Országgyűlés alelnöki székéből, miközben erre nem volt joga. A botrány Sneidert és az utódául kiszemelt Balczó Zoltánt is erodálta Varga-Damm szerint, aki hozzátette: Jakab Péter „súgói" olyan útra vitték a Jobbikot, ami szerinte visszafordíthatatlan. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK