Rendhagyó szabadulóbulit tartott hétfőn Kaiser Ede – tudta meg a Blikk. Míg a legtöbb elítélt, miután elhagyhatja a börtönt, féktelen bulizással és ivászattal ünnepli az új életét, addig Kaiser egy hatalmas biciklitúrával és több órás edzéssel töltötte első szabadnapját – írja a lap.

A Blikk úgy tudja, miután Kaiser hazament szüleihez, akik hatalmas örömmel és finom ételekkel várták, biciklizni ment a Margitszigetre. Ott a szabadtéri kondiparkban edzett, majd a barátaival visszatekert a XXI. kerületbe.

Kaiser Ede szabadulásaFotó: Koncz Márton - Origo

Én egyáltalán nem vagyok meglepődve, hogy védencem így ünnepelt, hiszen amikor kimondták rá a valós életfogytiglani börtönbüntetést, annyit kért, hogy a szülei küldjenek neki egy csomagot, amelyben kizárólag bioélelmiszerek vannak.

A szabadulásáról készült videót itt nézheti meg.

Ő még a legelkeseredettebb pillanatában is törődött azzal, hogy mit eszik. Ezenkívül nagyon fontos neki az ápolt megjelenés, a tisztaság – mondta a Blikknek a férfi ügyvédje, Dezső Antal.

Kaiser Edét korábban a móri mészárlásért ítélték tévesen életfogytiglanra. Ez alól ugyan később felmentették, de többek között fegyveres rablásért és más bűncselekményekért így is 18 évet kapott.