Szilágyi István fiát továbbra sem akarják szabadon engedni

2020.06.03. 12:01

Bezárva, rácsok mögött ünnepelheti 50. születésnapját Szilágyi István fia, akit apja megölésével gyanúsítanak. Az ismert színészt a gyanú szerint egy hónapja, saját otthonukban verte agyon fia egy kalapáccsal, majd többször megtaposta a mellkasát is.

Az ügyészség indítványozta a gyilkossággal gyanúsított férfi letartóztatásának meghosszabbítását – tudta meg a Blikk az ügyészségtől.

helyszínelés a gyilkosság utánFotó: Polyák Attila - Origo

Szilágyi Péter május 5-i meghallgatásán azt mondta a rendőröknek, hogy önvédelemből verte agyon az ismert színészt és bár a nyomozási bíró még nem döntött az ügyben, feltételezhető, hogy férfi továbbra is az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben tartják, ahol kezelik és vizsgálják őt.

"Péter jó gyerek, sajnálom, hogy ez történt. Remélem, meggyógyítják őt odabent. Én a mai napig nem tudom feldolgozni, ami történt, a temetéssel álmodok még mindig" – mondta a lapnak a gyilkossággal gyanúsított férfi nagynénikéje, aki az özvegyen maradt testvéréért is nagyon aggódik.

Olvasom, hallom a híreket, és aggódok Jolikáért. Nem jó, hogy egyedül van ott, és nem is tudom, kik veszik most körül. Féltem őt, a testi épségét és az idegeit is. Bár tudnék valahogy segíteni neki – tette hozzá.