Szakított vele a szerelme, ezért ölte meg a fiatal anyát a kajárpéci gyilkos. A pár sokat veszekedett, az egyetlen dolog, ami összetartotta őket, a 10 hónapos kisfiuk volt. Ő is látta, ahogy édesanyját nyakon szúrták, az édesanyja vérbefagyott holttestén találták meg. A Blikknek nyilatkozó szakember szerint a kisfiúban örökre nyomot hagyott, amit látott. A férfi ellen a gyilkosság mellett kiskorú veszélyeztetése miatt is vádat emeltek.

A 29 éves U. Piroska és kisfia, a 10 hónapos Dominik albérletben élt Kajárpécen. A fiatal anya otthonról, virágkötőként dolgozott, úgy tűnt, végre rendezni tudja maga körül a dolgokat, a családi viszonyokat. 

Mindennap egy régi Audival érkezett. Hétfőn nyolc óra fele ment el. Én 11 óra körül fekhettem le aludni, akkor Piroska még vidáman dolgozott a virágain a lámpafénynél. Gergő valamikor hajnalban, egy késsel tért vissza Piroskához. Semmit nem hallottam, pedig a mellettem lévő lakrészben történt ez a borzalom. A kutyájuk, Deni sem jelzett, pedig élénk, ugatós jószág. De persze ismerte a férfit. Szegény pára azóta csak jár-kel, sír, mintha csak várná, hogy Piroska visszajöjjön 

- mondta a nő főbérlője a gyilkosság után.

Fotó: Polyák Attila - Origo

A vérbefagyott áldozatra a gyilkosság másnapján bukkant rá a nő nevelőapja. Dominik az édesanyja holttestén feküdt, miközben annak nyakából pedig egy kés állt ki. A gyerek 

annyi vért látott ontani, hogy szakértők szerint a vörös szín látványa akár egy életre a rettegés érzését ébresztheti fel benne, de könnyen előfordulhat az is, hogy a biztonságérzete örökre megingott 

- írja a Blikk.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Csehák Hajnalka pszichológus a lapnak azt mondta, az ilyen tettek a csecsemőkben is nyomot hagynak. 

A tudatos emlékezetükben ezek a traumák nincsenek jelen, viszont egy hipnózis során később felidézhetőek még a történtek részletei is. A tudatalatti nem felejt, sőt, a sejtszintű emlékezet is viszi tovább a traumák hatását 

- magyarázta.

A mentősök lemosták a gyereket, mielőtt kórházba vitték volna, hogy biztosak legyenek a sértetlenségében. A kisfiú nem sérült meg. Eközben az édesanyja az igazságügyi orvosszakértő kezei közé került. 

Megállapította, hogy az arcát és a száját is átdöfte a kés. 

A nyomozók hamar rájöttek arra, hogy a nő volt élettársa felelhet a brutális támadásért, amely percek alatt véget érhetett. Az indíték pedig a féltékenység.

Nagyon sokat veszekedtek egymással. Egy nap a nő elhatározta, hogy elköltözik abba a Győr melletti faluba, ahol korábban élt, és magával viszi a kisfiát is. A férfi pedig Hollandiából tér haza, és egyenesen a nőhöz ment, hogy megölje. A gyilkosság után pár órával már el is fogták Győrött.

Kajárpéc, gyilkosságForrás: Police.hu

A 31 éves Cs. G. Márton végül beismerő vallomást tett. A férfi ellen a gyilkosság mellett kiskorú veszélyeztetése miatt is vádat emeltek.