A vagyonáért gyilkolt meg egy idős asszonyt

Vágólapra másolva!
Egy Pest megyei férfi a bizalmába férkőzött egy 95 éves asszonynak, majd a tudta nélkül gyógyszerezni kezdte, hogy a bódult állapotát kihasználva öröklési szerződést írasson vele alá. A férfi később meggyilkolta az asszonyt, hogy megszerezze a vagyonát.
Vágólapra másolva!

A férfi tavaly tavasszal, egy felújítási munka közben ismerkedett meg a 95 éves asszonnyal.

Beférkőzött a bizalmába, majd nyugtatót és altatót is adagolt neki, hogy zavart állapotba hozza.

Ezt kihasználva rávette az asszonyt, hogy használhassa az érdi házát. Később egy öröklési szerződést is aláíratott vele erre és egy másik házra is.

Nyáron az asszony is kiköltözött az érdi házba, ahol a férfi tovább folytatta a gyógyszerezést, ami miatt teljesen legyengült.

A férfi június végén úgy gyilkolta meg a nőt az ágyában, hogy az ne hagyjon nyomot. Eltörte a bordáját, tüdőzúzódása és mellűri vérzése lett, amitől megfulladt.

A férfi maga hívta a mentőket egy rokonnak kiadva magát, és mivel az asszony testén nem látszódott semmi, nem kért boncolást az orvostól. Ezek után az egyik családtagja egyből beköltözött az asszony másik házába.

A rendőrség nyereségvágyból elkövetett gyilkosság miatt hallgatta a férfit. Az ügyészség javasolja a letartóztatását, mivel fennáll a szökés, elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélye is.