Hidvéghi: A baloldalra nem lehet számítani

2020.06.05. 13:11

A baloldalra nem lehet számítani sem a második Soros-terv elleni védekezésben, sem a migráció elleni fellépésben, ezt nemcsak itthon bizonyítják napról napra, hanem Brüsszelben is állandóan ezt látjuk - mondta Hidvéghi Balázs. A Fidesz EP-képviselője szerint, ha rajtuk múlt volna, akkor Magyarország ma már tele lenne bevándorlókkal, nem lenne kerítés, végrehajtották volna a kvótát, és kiszolgálnák a brüsszeli bevándorláspárti politika érdekeit. 

A baloldalra nem lehet számítani sem a második Soros-terv, sem a bevándorlás elleni védekezésben - mondta a Fidesz EP-képviselője. Hidvéghi Balázs arról beszélt, hogy a koronavírus-járvány következményei újabb veszélyekkel fenyegetik egész Európát.  Egyrészt elkészült a második Soros-terv, ez az örökkötvények terve, amelyek totális gazdasági függésbe és soha le nem járó adósságba taszítanák az európai országokat - emelte ki. Hozzátette, másrészt ismét fokozódik a migrációs nyomás, hiszen a járvány gazdasági következményei miatt egyre többen indulnak el újra Európa felé. Ezek nagyon komoly veszélyek, és ezek a veszélyek Magyarországot is komolyan fenyegetik - szögezte le a politikus.

A baloldalra nem lehet számítani

Az EP-képviselő kijelentette: az már köztudott, hogy a baloldalra nem lehet számítani sem a második Soros-terv elleni védekezésben, sem a migráció elleni fellépésben. Ezt nemcsak itthon bizonyítják napról napra, hanem Brüsszelben is állandóan ezt látjuk - mondta Hidvéghi Balázs. A magyar baloldal a magyar érdekek ellen politizál Brüsszelben, és az elmúlt években következetesen bevándorláspárti politikát folytatott - mondta.  Ha rajtuk múlt volna, akkor Magyarország ma már tele lenne bevándorlókkal, nem lenne kerítés, végrehajtották volna a kvótát, és kiszolgálnák a brüsszeli bevándorláspárti politika érdekeit - fejtette ki véleményét az EP-képviselő.

Hidvéghi Balázs: A baloldal kész pénzügyileg is kiszolgáltatni az országotForrás: MTI/Máthé Zoltán

Közölte,  a baloldal kész pénzügyileg is kiszolgáltatni az országot. Ezt egyszer már megtették, amikor kormányoztak, az országot gazdaságilag eladósították, legyengítették, csődbe vitték, és a végén az IMF-hez fordultak újabb hitelekért - emlékeztetett, majd úgy folytatta: most pedig készek lennének kiszolgálni a Soros-hálózat politikai és pénzügyi érdekeit is. Ezért is fontos, hogy minél többen vegyünk részt a most induló nemzeti konzultációban, mondjuk el a véleményünket, és segítsük megvédeni Magyarországot ezekkel az új veszélyekkel szemben - érvelt.