Napokig próbáltak rájönni, hol lehet a 18 éves erdőkertesi P. Richárd. A fiú eltűnésével tele volt az internet. Egyszerűen sehol sem találták. Családja már egy hete kereste a fiút, végül legrosszabb rémálmuk vált valóra.

Könyörögve kérem, aki bármit tud Ricsiről, jelentkezzen, mert a poklok poklát éljük át. Vasárnap vidáman búcsúzott el, azt mondta meglátogatja egy barátját Budapesten, aztán jön haza. Vasárnap este óta a telefonja elérhetetlen. Azóta hiába várjuk. Mi egy nagyon összetartó, szerető család vagyunk, sosem kellett Ricsinek attól tartania, hogy büntetést vagy leszidást kap, ha mondjuk, rosszabb jegyet hoz"  - mondta néhány napja könnyek között a Blikknek a fiú anyja, Kéri Szilvia.

Ezzel egy időben többen is közölték az interneten, és a rendőröknek is jelentették, hogy

láttak egy fehér pulóveres fiút a Dunába ugrani a Lánchídról. Mivel aznap Richárdon is fehér pulóver volt, családja rettegni kezdett attól, hogy a fiú öngyilkos lett.

Természetesen bennem is felmerült, hogy ő ugrott a Dunába, de egyelőre ebbe belegondolni sem akarok. Semmi oka nem volt, hogy eldobja magától az életét. Ma a rendőrségen is bejelentettem az eltűnését, és nagyon remélem, hogy hamarosan előkerül"

- mondta az aggódó anya.

A kép illusztrációForrás: Rudy and Peter Skittersians/Pixabay

Sajnos a család félelme beigazolódott, a fiú holttestét a Dunában, Ráckevénél találták meg a rendőrök - írta meg a Blikk.

Ha Ön vagy a környezetében valaki krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!