Ez történhetett a dombrádi gyilkosság áldozatával

helyszínelők Dombrádon egy házban, ahol megöltek egy 24 éves nőt
Vágólapra másolva!
Ököllel ütütte és több bordáját is eltörte egy 24 éves, terhes nőnek Dombrádon a volt barátja. Négy nappal ezelőtt támadt rá, a gyanú szerint féltékenységből. Most az is kiderült, hogy a gyilkos, próbaidő alatt ölt, lopásért büntették. A Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírája kedden rendelte el a 23 éves férfi letartóztatását halált okozó testi sértés miatt.
Vágólapra másolva!

A megalapozott gyanú szerint június 5-én késő délután egy férfi összeveszett volt barátnőjével a nő új kapcsolata miatt az otthonában. A helyszínen rögzített nyomok és az igazságügyi szakértői vélemény alapján összeállt a kép a nyomozókban azzal kapcsolatban, mi történhetett ezen a napon a dombrádi házban.

Forrás: Police.hu

A nyomok alapján a férfi

először ököllel, majd tenyérrel is többször arcon vágta a nőt, amitől az úgy esett el, hogy beverte a fejét az ágy sarkába. Ezután gyilkosa a vérző fejű nő több bordáját is eltörte.

Aztán az áldozatot magára hagyta.

Bűnügyi technikusok a dombrádi gyilkosság helyszínén dolgoznak június 5-én Forrás: Origo

A gyanúsított felhívta az egyik ismerősét, de azt nem várta meg, amíg megérkezik, inkább elmenekült. A nő hívta a mentőket, amikor rátalált a vérbefagyott áldozatra, de már nem lehetett rajta segíteni. A 24 éves, terhes nő a helyszínen meghalt. A gyanúsítottat elfogatóparancs alapján két nappal később fogták el a rendőrök Dombrádon.

A Nyíregyházi Törvényszék közleménye szerint

a férfi büntetett előéletű, februárban lopás miatt felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték. Ennek próbaideje alatt ölte meg a nőt.

A dombrádi gyilkosság gyanúsítottját vezetik vezetőszáron a kapitányság folyosóján Forrás: Police.hu

Mindezek alapján a bíróság döntése szerint fennáll a veszélye, hogy a gyanúsított szabadlábra helyezése esetén újra megszökne a hatóságok elől, megnehezítené a bizonyítást, vagy újabb bűncselekményt követne el, ezért elrendelte letartóztatását.

A gyanúsított kihallgatásán Forrás: Police.hu

A végzés nem végleges, az ügyész tudomásul vette, de a gyanúsított és védője fellebbezést jelentettek be.