Korózs Lajos politikai munkatársaként Török Zsoltnak is szerepe lehetett a csaló MSZP-s videóban

Vágólapra másolva!
Korózs Lajosnak jelenleg az a Török Zsolt a politikai munkatársa, aki annak idején az MSZP kommunikációs munkatársaként belebukott a mostanihoz kísértetiesen hasonlító bajai álvideóba. A mostani csalásért egyelőre senki nem vállalta a felelősséget a szocialista párton belül.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, a 2014-es parlamenti választási kampány részeként a hvg előállt egy felvétellel, amelyben azt állították, "egyértelmű bizonyíték került elő arról, hogy szavazatvásárlás történt a bajai időközi választáson" - természetesen a kormánypártokat megvádolva. Még

a publikálásának a napján kiderült a felvételről, hogy manipulált, ennek ellenére a szocialista párt, és a hírt közlő portál napokig tagadta ezt.

Ahogy szerdai cikkünkben felelevenítettük, az MSZP szóvivőjeként Török Zsolt pár nappal a videó nyilvánosságra kerülését követően maga nyújtotta be lemondását. A botrány keresztbe törte a karrierjét: pillanatok alatt száműzték a párt első vonalából.

A jelek szerint azonban Törököt nem hagyták teljesen magára, hiszen éppen

annak a Korózs Lajosnak lett a beosztottja, aki a főszereplője a mostani álmentős csaló videónak.

A politikus jelenleg is Korózs politikai munkatársaként dolgozik, így könnyen elképzelhető, hogy vannak információi a felvételről, és annak elkészítéséről. Török facebookos képei alapján kapcsolatuk szorosnak mondható.

Februárban Kaposvárra autóztak az MSZP idei országjárásának keretében.

Forrás: Facebook

Pár nappal korábban Gyöngyösön is megálltak egy fotóra.

Forrás: Facebook

Most nem vállalják a felelősséget

Reggeli cikkünkben arról számoltunk be, hogy az évekkel ezelőtti bajai üggyel ellentétben a szocialista politikusok most nem hajlandóak vállalni a felelősséget. Pedig Tóth Bertalan pártelnök elismerte, hogy látta a csaló videót, mielőtt az kiment volna, a Hír TV pedig megnevezte azokat az MSZP-s politikusokat, akik döntöttek a publikálásról.

Mint ismert, vasárnap felkerült a párt közösségi oldalára egy videó, amelyben Korózs Lajos szocialista parlamenti képviselő egy általa mentősnek nevezett nővel beszélgetett. Németh Athina szokatlanul durva hazugságokat fogalmazott meg, többek között azt állította, hogy mialatt a koronavírus-járvány alatt önkéntesként dolgozott, a kórházból hazaszállítottak közül tízből kilencen meghaltak. Nem sokkal a felvétel megjelenése után kiderült,

a nő nem dolgozott mentősként sem az Országos Mentőszolgálatnál, sem betegszállító cégeknél, sőt, a Szamaritánus Mentőszolgálatnál sem,

amit munkahelyének mutatott be.