Vágólapra másolva!
Félelemben tartotta magyar feleségét egy olasz férfi egy Rómához közeli faluban. Amikor párja menekülni próbált, autóval akarta halálra gázolni, de mint kiderült, korábban is rendszeresen verte. Az utolsó verés olyan brutális volt, hogy eltört a nő arccsontja – tudta meg a Bors.
Vágólapra másolva!

A 32 éves magyar nő egy Róma melletti településen, Testa di Leprében élt 50 éves férjével, aki gyakran ivott, és olyankor agresszívvá vált.

Többször is megverte a nőt, akitől egy idő után a pénzét és az iratait is elvette, bezárta a lakásba, és ha menekülni próbált, erőszakkal visszavitte.

A verések legalább két évig tartottak.

Az asszonynak a napokban egy újabb verés után sikerült megszöknie. Futás közben hívta a rendőröket.

Az út szélén, összeverve, szeme alatt és karján véraláfutásokkal találtak rá, egy bokor mögé rejtőzött el, onnan integetett, amikor meglátta a segítséget.

Akkor derült ki, hogy a férfi, amikor észrevette, hogy a nő megszökött, részegen kocsiba pattant, és háromszor is megpróbálta elgázolni az előtte rohanó feleségét.

A rendőrök őrizetbe vették a tomboló férjet, a magyar nőt pedig kórházba vitték. Kiderült, hogy a férfi aznap is olyan súlyosan megverte, hogy eltört az arccsontja.